Joggingbrød med kogt røget kalkunbryst
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt : Red : |
|
|
Kogt røget kalkunbryst optøs ved køleskabstemperatur og skæres i tynde skiver.
Æblemos: Æbler skrælles, kernehus fjernes. Dampes over svag varme sammen med sukkeret, hvorefter æblerne moses groft. Æblemosen tilsmages med fintrevet peberrod. Økologisk Joggingbrød: Brødet bages i forvarmet ovn v. 200°C. Afkøles og flækkes. Et lag æblemos lægges på hver underdel, herpå lægges skiver af røget kalkunbryst. Der toppes op med solsikkespirer. Resten af æblemosen fordeles på de resterende brød (overdele) og overdelen lægges på. |
|
Opskriften er vist 11550 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne