Joggingbrød med kogt røget kalkunbryst

Joggingbrød med kogt røget kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

PålægRet : Pålæg - Sandwichsalat / Pålægssalat

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kogt røget kalkunbryst
10 joggingbrød á 75g
 
 Fyld:
8 æbler
100 g.sukker
1 stang frisk peberrod
 bønnespirer
 
Opskrift:
Kogt røget kalkunbryst optøs ved køleskabstemperatur og skæres i tynde skiver.

Æblemos:
Æbler skrælles, kernehus fjernes. Dampes over svag varme sammen med sukkeret, hvorefter æblerne moses groft. Æblemosen tilsmages med fintrevet peberrod.


Økologisk Joggingbrød:
Brødet bages i forvarmet ovn v. 200°C. Afkøles og flækkes. Et lag æblemos lægges på hver underdel, herpå lægges skiver af røget kalkunbryst. Der toppes op med solsikkespirer.

Resten af æblemosen fordeles på de resterende brød (overdele) og overdelen lægges på.





karakterer:
Opskriften er vist 11624 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu