Melon bønnesalat med røget kalkunbryst

Melon bønnesalat med røget kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 stor dansk melon
400 g.grønne bønner
2.5 dl.olivenolie
3 citroner saft og revet skal heraf
 salt
 peber
10 skiverrøget kalkunbryst
 
Opskrift:
Skær melonen igennem og fjern kernerne. Tag melonkødet ud med en ske og skær det i tern. Gem melonskallen til at anrette salaten i.

Blancher de rensede og skyllede bønner i letsaltet vand i et par minutter. Hæld dem op i en sigte og skyl med koldt vand.

Pisk olivenolie og citronsaft og skal sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.

Bland melon og bønner forsigtigt og hæld marinaden over. Kom melon og bønner op i melonskallen og læg det røgede kalunbryst over.





karakterer:
Opskriften er vist 12043 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu