Melon bønnesalat med røget kalkunbryst
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt : |
|
|
Skær melonen igennem og fjern kernerne.
Tag melonkødet ud med en ske og skær det i tern. Gem melonskallen til at anrette salaten i.
Blancher de rensede og skyllede bønner i letsaltet vand i et par minutter. Hæld dem op i en sigte og skyl med koldt vand. Pisk olivenolie og citronsaft og skal sammen og smag til med salt og friskkværnet peber. Bland melon og bønner forsigtigt og hæld marinaden over. Kom melon og bønner op i melonskallen og læg det røgede kalunbryst over. |
|
Opskriften er vist 12040 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne