Stegtesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens sildene, tag rygbenet ud, men lad filéterne hænge sammen i ryggen.
Drys bugen med salt og hakket persille eller dild. Skær et skråsnit i skindet på hver side og vend silden i hvedemel. Steg dem gyldne i olie. Serveres med brød eller kornretter og en salat med citrondressing. Variation: bland lidt reven peberrod eller ingefær i melet, inden sildene vendes i det. Steg evt. lidt løg med sildene. |
|
Opskriften er vist 43867 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2018-10-26 18:08:55 - Enkelt men godt - fisken klarer altid det meste selv |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne