Brassilianske Kidneybeans
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kidneybønner Oprindelsesland : Brasilen Indsendt af : Mango Indsendt : Red : |
|
|
Bønnerne sættes i blød i min. 12 timer, vandes hældes fra og bønnerene skylles (evt. urenheder sorteres fra.)Løg og hvidløg hakkes fint. Bønner og løg, + bacon kommes i gryde og dækkes med vand. Det hele koger ved svag varme i 3-4 timer (her vil det jævne sig selv så man vil få en sovseligende grød med bønner) Hvis man har trykkoger, kan man nøjes med ca. 1 times kogning.
Tips: Denne ret er perfekt som tilbehør til al slags kød. |
|
Opskriften er vist 24327 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jeppe - 2010-03-20 11:43:31 Helt fantastisk opskrift - jeg modificerede ovenstående lidt med en chili og mere væde så det blev til en slags suppe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne