Laks med puddersukker
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Bamse Indsendt : Red : |
|
|
lad fiskehandleren filetere laksen i to sider, skindet skal ikke fjernes, fjern til gengæld omhyggeligt småbenene med en lille tang eller pincet, inden fileterne lægges med kødsiden opad i et oliesmurt ildfast fad, pensl med olie, drys med salt og peber og slut af med at komme et jævnt lag lys farin på fisken, inden fadet sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min.
Tips: Laks med farin er en nem, utraditionel og endog særdeles delikat ret, som man let får smag for, selv om det kan lyde som en blasfemisk blanding. som tilbehør er foliestegte dildkartofler og en skål grøn salat med creme fraiche dressing meget lækker, skrællede kartofler pakkes i smørsmurt folie med endnu en klat smør, lidt frisk dild og salt. kartoflerne skal bages en time og kan sagtens være i ovnen sammen med fisken, en tør, kold hvidvin hører sig til. |
|
Opskriften er vist 19999 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer dille - 2007-07-18 12:32:06 er rigtig lækker , men med ørred er det bare mums og med salt bagte kartofler og grønt endnu mere mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne