Wong-Ton med vandkastanjer
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
Rejerne pilles, og snittes i små stykker.
Kyllingen udbenes og kødet skæres i små stykker.
Vandkastanjerne skæres i små tern, og de øvrige grøntsager snittes fint.
Varm en pande med lidt olie og løget brunes let, hvorefter rejer og kylling kommes på og steges let. kom hvidkål, gulerødder og til sidst porrer i og steg let. Et æg piskes let og kommes i under omrøring. Tilsæt salt, peber, vetsin og lidt sesamolie og fem-aroma-pulver. Hæld det hele i en skål og tilsæt vandkastanjer og bland det sammen. Kom lidt af fyldet på et stykke "wong-Ton-svøb" og form det efter ønske. Når alle "Wong-Ton" er lavet steges de i friture. Tips: Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi" |
|
Opskriften er vist 12586 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-01-05 10:52:40 fem-aromaer-pulver må næsten være krydderiblanding "De fem krydderier" anonym - 2005-01-01 01:01:01 Irriterende at der ikke er mængdeangivelser! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne