Skinke-raclette
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
|
|
Brødet skæres i skiver og ristes på grill-pladen
Skinken skæres ud, så stykkerne passer til panderne, anrettes på et fad.
Peberfrugten halveres, skylles, renses og skæres i små tern.
Æggene piskes med fløden, salt og paprika, peberfrugterne tilsættes og massen sættes på bordet.
Osten rives og hældes i en skål.
Olien og saltagurkerne kommes i små skåle.
I hver pande opvarmes ½ tsk. olie, og skinkeskiverne steges, indtil de løfter sig let, ca 3 spsk. æggemasse hældes over skinken, og panden stilles i raclette-grillen indtil massen er stivnet.
1 spsk. ost drysses henover, og hver portion gratineres.
Spises med det ristede brød og saltagurker til.
|
|
Opskriften er vist 21200 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne