Raclette med bladselleri

Raclette med bladselleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Bladselleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kartofler
 salt
2 fedhvidløg
300 g.havarti
4 spsk.piskefløde
2-3 spsk.tør hvidvin
 salt
 hvid peber
400 g.renset bladselleri
 
Opskrift:
Kartoflerne kommes i en gryde, og der hældes så meget vand ved, at de lige netop er dækkede. Koges møre med saltet i ca. 20 minutter. Vandet hældes fra, kartoflerne damper af og holdes varme under låg eller på grill-pladen.

Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint.

Osten rives og røres sammen med hvidløg, fløde og vin, smages evt. til med salt og peber.

Selleristilkene vaskes, og de grove tråde fjernes. Stilkene skæres i ca. ½ cm. tykke stykker og kommes i en sigte. Holdes 3 minutter neddyppet i kogende vand tilsat salt, afdryppes og holdes varme i en skål under låg.

Selleristykkerne fordeles i panderne. Ostecremen hældes over, og det hele grilles til osten er gylden. De pillede kartofler spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 14647 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu