Raclette med bladselleri
Hovedingrediens : Grøntsager - Bladselleri Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne kommes i en gryde, og der hældes så meget vand ved, at de lige netop er dækkede.
Koges møre med saltet i ca. 20 minutter.
Vandet hældes fra, kartoflerne damper af og holdes varme under låg eller på grill-pladen.
Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint. Osten rives og røres sammen med hvidløg, fløde og vin, smages evt. til med salt og peber. Selleristilkene vaskes, og de grove tråde fjernes. Stilkene skæres i ca. ½ cm. tykke stykker og kommes i en sigte. Holdes 3 minutter neddyppet i kogende vand tilsat salt, afdryppes og holdes varme i en skål under låg. Selleristykkerne fordeles i panderne. Ostecremen hældes over, og det hele grilles til osten er gylden. De pillede kartofler spises til. |
|
Opskriften er vist 14647 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne