Roquefort-raclette
Hovedingrediens : Oste - Roquefort Indsendt : |
|
|
Kartoflerne pilles, skæres i skiver og anrettes på et fad.
Purløg skylles, tørres let med et viskestykke og hakkes fint med en kniv.
Osten moses med en gaffel, røres med creme fraichen og purløg og smages evt. til med peber.
Smørret smeltes og holdes varmt oven på raclette-grillen.
Ved bordet smører hver sin pande med smeltet smør.
Panden fyldes med kartoffelskiver, overhældes med ca. 2 spsk. ostecreme og varmes i raclette-grillen, indtil ostecremen begynder at blive gylden.
|
|
Opskriften er vist 15940 gange,
og udskrevet 445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne