Camembert-raclette
Hovedingrediens : Oste - Brie - Camembert Indsendt : |
|
|
Flutene skæres på skrå i tykke skiver og ristes oven på raclette-grillen.
Camemberten skæres i 1 cm. tykke skiver og anrettes på et fad.
Æggene slås ud og piskes med en gaffel med fløden, og raspen blandes i.
Æggemassen hældes i 6 små skåle, og der sættes en skål ved hver plads.
Smørret hakkes i små klumper og anrettes på en tallerken.
Olien hældes i en lille skål.
Syltetøjet fordeles i 6 små skåle, og der sættes en skål ved hver plads.
Først varmes lidt olie i panden.
Osteskiverne lægges i den varme olie, der hældes lidt æggemasse henover, og øverst fordeles nogle smørklumper, og det hele steges, til æggemassen er gylden.
Den stegte camembert spises med flute og solbærsyltetøj til.
|
|
Opskriften er vist 34037 gange,
og udskrevet 1198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Poul - 2013-08-31 17:34:58 Oplever at æggemassen bliver meget tyk, når der anvendes de angivne mål. Den er mere smørbar end hældbar. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne