Orientalsk wokgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
|
|
Bland soya, ingefær, cayenne- og sortpeber i en skål. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 min.
Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem. Opvarm olien i en wok eller på en stor stegepande. Læg løg og peberfrugt på. Steg hastigt under omrøring ca. 5 min. Tag kødet op af marinaden og tør det let med køkkenrulle. Steg kødet sammen med grøntsagerne, til det er gennemstegt. Bland bouillon, hoisinsause og marizena i en skål. Hæld blandingen i wokken under omrøring. Lad væsken lige jævne og blive varm. Server straks. Giv kogte ris, råris eller vilderis og en skål salat til, det er også godt med brød til. |
|
Opskriften er vist 29337 gange,
og udskrevet 813 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne