Vildtragout med perleløg og svampe
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i grove tern og sauteres af i gryden. Tilsæt perleløg og svampe, som er skåret i mindre stykker. Steg det hele gyldenbrunt.
Drys ca. 1 spsk hvedemel på og rør rundt. Kom rødvin, bouillon og krydderier på. Lad retten koge ved svag varme i ca. 35-40 min, til næsten al væden er væk og saucen er blevet dejlig kraftig og kødet mørt. Serveres f.eks. med kartoffelpandekager: Kartoflerne skrælles og rives på råkostjern. Lav fire små pandekager i panden og steg kartoffelpandekagerne gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 74054 gange,
og udskrevet 2623 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Sbn - 2016-07-29 19:10:18 Super godt. Fuld gas på løgene som man siger og så supplere med et kvart glas ribsgele. så var der også lige en rest piskefløde der røg i. Det blev det ikke ringere af.Også godt med nye kartofler. Vi kunne ikke opdrive vildtbouillon, så tog chancen med 2 kyllinge bouillon. Der var ikke andet i sommerhuset. Guf. Kristian - 2012-12-07 14:08:47 Spar på løgene.Giv så retten en god klat ribsgele,så får den mere "den rigtige vildtsmag".Super godt. Joachim - 2011-01-05 07:55:01 Denne ret er super lækker og en god måde at få brugt de to forbove på, den går fantastisk til kartoffelmos. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne