Ovngratinerede dyremedaljoner
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : |
|
|
Skrab snitfladen på marven omhyggeligt med en kniv. Skær marven i små tern og smelt den på en pande. Tag skorpen af brødet og skær det i små tern. Hak løgene fint. Rist brødterningerne og løgene i den smeltede marv til brødet er gyldent. Krydr dyremedaljonerne med peber. Smelt smørret på en pande, lad det blive gyldent og steg medaljonerne 3-4 minutter på hver side. Forvarm grillen. Skyl imens krydderurterne og hak dem fint. Bland dem med brødterninger, løg, creme fraiche samt æggeblommen og smag til med salt. Tag medaljonerne af panden og anret dem på to ovnfaste tallerkner. Fordel krydderurteblandingen over og gratinér dem under grillen ca. 3 minutter. Server straks.
|
|
Opskriften er vist 9803 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne