Mariannes rådyrpaté
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrelever Kilde : Team Tøs Indsendt : |
|
|
Lever og kød hakkes som til tatar.
Varm cognac op til kogepunktet og køl af.
Bland alle ingredienser i en stor skål.
Fór en stor brødform (8 x 8 x 25 cm) med bacon og fyld farsen i.
Dæk med bacon og dæk øverste halvdel af forme med 2 x sølvpapir.
Bages 2½-3 timer i vandbad ved 175°C
Tag patéen ud af ovnen og lad den køle lidt af, inden den stilles koldt med 1 + ½ indpakket mursten som pres.
Servering: Skær i ½ cm tykke skiver og server med groft brød, små agurker, oliven og Rødkålssalat med chiliristede solsikkekerner |
|
Opskriften er vist 23229 gange,
og udskrevet 824 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer fyn - 2018-01-06 12:50:24 der skal ikke bruges så meget salt som anvist, brug kun 12- 15 gram pr kg pate |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne