Vildtleverpostej
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrelever Indsendt : Red : |
|
|
Leveren hakkes 2 gange sammen med løg og ansjoser i en kødhakkemaskine.
Smørret smeltes, og man bager nu op med mel og mælk, til det er en tyk masse, og heri kommer man det hakkede spæk og rører godt i det, til spækket et smeltet. Kom nu den hakkede lever, op i opbagningen, du lige har lavet, tilsæt krydderierne og æggene og bland det godt, hvorefter det mældes op i bakkerne eller en smurt form. Postejen bages i en forvarmet ovn ved ca. 190 grader C i ca. 1 time normal ovn ved varmluft 160 grader C i ca. 45 minutter. Lad den færdige postej afkøle. Serveres lun med Bacon, Champignon, Rødbeder |
|
Opskriften er vist 30112 gange,
og udskrevet 1149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne