Vildtragout med skalotteløg
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : |
|
|
Kødet brunes i en stegegryde i smør-/olieblandingen og tages op, når det har fået farve.
Bladselleri, skalotteløg, rødløg og hvidløg sauteres i gryden.
Når løgene er klare (ikke brune), kommes kødet tilbage i gryden og sauteres et minut.
Melet tilsættes under omrøring, og rødvinen hældes i.
Der tilsættes laurbærblade og timian.
Retten snurrer under låg (med en lille sprække til fordampning) i en lille times tid.
Der smages til med salt og peber.
Champignonerne sauteres i lidt olivenolie.
Der kommes creme fraiche i gryden, og retten varmes godt igennem.
Retten serveres med champignonerne i et dybt fad eller portionsanrettet.
Serveres med kogte bønner og bagte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 17304 gange,
og udskrevet 858 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne