Tandoori kylling

Tandoori kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 kylling
 yoghurt
 citron
 salt
 peber
 Tandoori-mix
 det tredie krydderi
 olie
 
 
Opskrift:
Kyllingen skæres i stykker, hvorefter yoghurt, citron og krydderier tilsættes og gnides ind i kyllingen. Herefter stilles kyllingen i ovnen og steges ved 200 °C i ca. 15 min., eller til kyllingen er mør.

Server med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 32800 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-06 23:18:31
Faktisk har retten oprindelse i Pakistan

  -   2008-08-04 18:12:31
Retten er absolut Indisk!

  -   2008-05-09 11:48:14
Dejlig ret men er meget flad beskrivelse !

  -   2007-07-23 19:56:26
Fin og dejlig ret, men nok mere Indisk end Kinesisk.