Tandoori kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen skæres i stykker, hvorefter yoghurt, citron og krydderier tilsættes og gnides ind i kyllingen. Herefter stilles kyllingen i ovnen og steges ved 200 °C i ca. 15 min., eller til kyllingen er mør.
Server med ris. |
|
Opskriften er vist 32850 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Blæsberg - 2012-11-06 23:18:31 Faktisk har retten oprindelse i Pakistan anonym - 2008-08-04 18:12:31 Retten er absolut Indisk! anonym - 2008-05-09 11:48:14 Dejlig ret men er meget flad beskrivelse ! njord - 2007-07-23 19:56:26 Fin og dejlig ret, men nok mere Indisk end Kinesisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne