Skovhyttens vildtgryde
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Oprindelsesland : Danmark Kilde : Halfdan.dk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bacon og tomater svitse i lidt olivenolie på en pande, balsamico eddike tilsættes og der
svitses i yderligere i ca. 1 min.
Bacon og tomater hældes over i en serveringsgryde på ca. 6 l.
Perleløgne svitses i fedtstof fra bacon og tomaterne, kommes i serveringsgryden. Svampene svitses i lidt olivenolie, kommes i serveringsgryden. Hasselnødderne svitses i lidt smør, kommes i serveringsgryden (bruges der pinjekerner, skal disse tør ristes). Kødstykkerne svitses i ca. 1 min. på hver side, krydders med salt og peber og kødstykkerne kommes i serveringsgryden. Abrikoserne halveres og kommes i serveringsgryden. I en anden gryde blandes vildtfond og piskefløde. Sovsen koges lidt ind og jævnes, smages til med danablue, salt og peber. Sovsen hældes over de øvrige ingredienser i serveringsgryden, det hele vendes forsigtigt og opvarmes under lavt blus til kogepunktet. Vildtgryden kan laves i forvejen, her bør man dog først tilsætte abrikoserne ved opvarmningen Tilbehør: Et godt madbrød, ris, en god salat. |
|
Opskriften er vist 61907 gange,
og udskrevet 1804 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (93 stemmer) |
|
Kommentarer www.halfdan.dk - 2009-10-16 13:50:09 Det vil være ødelæggelse af maden, at koge det en time. Når kødet er svitset og varmes op til kogepunktet, er det mørt og ikke rødt på nogen måde. Det kræver som beskrevet i opskriften, at det er små bøffer på 4 x 4 cm og ikke større. Rigtig god fornøjelse Jørgen - 2009-10-10 07:58:12 Har set denne samme opskrift hvor det står at den skal simre i en time efter at den er blevet opvarmet til kogepunktet. Christina - 2008-10-12 16:20:54 mums - serverede abrikoserne til retten i stedet for at komme dem i. Brugte lidt mere fløde og lidt kartoffelvand. Super god ret og ret nem at lave. www.halfdan.dk - 2007-01-09 20:07:20 Det skal svitses 1 min. på hver side som beskrevet i opskriften, når "bøfferne" er 4x4 cm. herefter skal det hele jo varmes op. Så den er god nok. bv - 2005-01-01 01:01:01 hvor længe skal kødet steges, det må være mere end 1 minut |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne