Vildthachis
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : |
|
|
Skær kødet i meget små terninger, eller hak det en gang gennem en kødhakker.
Brun fedtstoffet i en gryde, kom melet i og rør det sammen, spæd med bouillon og fløde, rør det godt, så det bliver ensartet og glat, og lad sauce koge små i ca 5 minutter. Smag den til med hakket syltet agurk, tomatpure, salt og peber. Kom det hakkede kød i saucen og varm det hele godt igennem byd brasede eller brunede kartofler til. |
|
Opskriften er vist 8298 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne