Tyttebærboller
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hak dyrekød og svinekød 2-3 gange og rør det godt med de øvrige ingredienser. Form farsen til boller af en størrelse, så der bliver 35-40 stk. af portionen. Steg dem i rigeligt fedtstof på panden. Ryst dem rundt i panden, så snart de har dannet skorpe på begge siden. Brug bollerne varme til frokost med grøn salat eller kold kartoffelsalat.
|
|
Opskriften er vist 9425 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne