Dyresteaks med kartofler og æbler

Dyresteaks med kartofler og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 store bagekartofler
 smør
 bredbladet persille
 
2 dyresteaks
 smør
 salt
 groftkværnet peber
 lidtknust enebær
 
1 dl.vildt- og svampebouillon
 
2 røde æbler
2 hakkede skalotteløg
2 kvistefrisk timian
 
Opskrift:
Skær 2 store bagekartofler i tynde skiver. Steg dem gyldne, sprøde og møre i smør på en pande. Anret dem på tallerkener med bredbladet persille og hold dem varme i ovnen.

Brun 2 dyresteaks på begge sider i smør på en hed pande. Drys med salt, groftkværnet peber og lidt knust enebær. Dæmp varmen og giv kødet 2-3 min. på hver side. Tag kødet op og hold det varmt. Kog panden af med 1 dl vildt- og svampebouillon.

Skær 2 røde æbler i både. Rist dem gyldenbrune på en pande med 2 hakkede skalotteløg og et par kviste frisk timian.

Anret dyresteaks, kartofler, æbler og servér med skysaucen.





karakterer:
Opskriften er vist 20530 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu