Suppe med spinat og ægge-jiaozi
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Fars (til ca. 20 ægge-jiaozi):
Koriander skylles og hakkes fint. Kød blandes godt med salt, sukker og soyasauce, hvorefter de hakkede koriander tilsættes. Ægge-jiaozi: Æggene slåes ud i en skål med lidt vand og piskes godt sammen med en gaffel. Panden pensles med lidt olie og varmes op under svag varme. 1/2 spsk æggemasse hældes på midten af panden og formes som en lille og tynd pandekage (ca. 10 cm i diameter.) Inden æggemassen er stivnet placeres en klump fars i midten og pandekagen foldes over så pandekagen danner en halvmåne. Hererfter vendes ægge-jiaozi’en ganske kort, hvorefter den tages af panden (farsen skal ikke steges.) Suppe: Suppen koges, ægge-jiaozi’ene tilsættes og koger med i ca. 5 minutter. Ægge-jiaozi’ene tages op, og suppen tilsmages med salt. Hvorefter spinaten tilsættes og ægge-jiaozi’ene puttes tilbage i gryden. Når suppen atter koger er den klar til servering. |
|
Opskriften er vist 11252 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne