Svensk Rundbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Sverige Indsendt af : Juanita Gregersen Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarine, og hæld det i den kolde mælk, således at det er ca. 37 grader.
Bland gær, sukker og salt, i den nævnte rækkefølge. Hæld Mælk/margarine blandingen i. Kom melet i, men gem ca. 2 dl til udformningen. Del dejen i 3 og form klumperne som 3 små møllehjul. Bages ved 200 grader midt i ovnen, i ca. 15-20 min. Tips: Brødene flækkes, og dækkes med mange forskellige slags pålæg, og pynt. og serveres. |
|
Opskriften er vist 9986 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne