Kartoffelmos 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : cato Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver og kog dem i ca. 20 minutter.
Derefter moses de i et stort fad tilsæt smør og æg samt mælk/fløde og pisk det så det bliver til en blød og let grød. Tilsæt derefter sukker og salt efter smag. Tips: Hvis kartoffelmosen laves dagen før at det skal bruges kan man fylde små forme med kartoffelmos og bage dem i ovnen på ca. 150 grader C til de bliver gyldne. Dette passer fremragende til f.eks. bøf |
|
Opskriften er vist 72923 gange,
og udskrevet 671 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-12-18 13:59:40 Brug kun æggeblommer ellers bliver det suppe :) Sten - 2012-10-08 21:05:24 Den er super god, godt gådet,et stort 10 tal Frøken Pølsemix - 2012-05-05 15:53:50 Ikke "Kartoffelmos", men "Supermos!!" Mhmm Det smager godt!:D Thomas - 2009-09-29 19:10:04 Super opskrift, med nogle små ændringer pga. havde ikke alt ingredienserne(-fløde,sukker). anonym - 2009-01-12 11:52:46 Er som kartoffelsne Stine - 2005-01-01 01:01:01 Jeg prøvede og lave kartoffelmos efter denne opskrift. det smagte fremragende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne