Vildt salat
Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : |
|
|
Ymer og crème fraiche blandes. Heri røres fransk sennep, æblegelé og mayonnaise. Smages til med engelsk sauce og krydderier. Finthakkede drueagurker vendes i. Kan smages til med lidt af saften fra drueagurkerne. Trækker i ca. 2 timer. Herefter vendes kinakål og kød i dressingen og retten serveres.
Serveringsforslag: Lune flutes.
|
|
Opskriften er vist 20745 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne