Mandarinpandekager - Po-ping
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Mandarin Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Mel og vand æltes til en fast dej, som hviler tildækket ½ time.
Derefter rulles dejen ud til en ca ½ cm tyk plade, hvoraf udstikkes cirkler på ca. 5 cm i diameter. Halvdelen af disse cirkler pensles med olie, den anden halvdel lægges ovenpå, hvorefter de dobbelte cirkler rulles ud til en diameter på ca. 15 cm. Varm en smule olie på påanden og steg de dobbelte pandekager ca. ½ minut på hver side, hvorefter de straks skilles forsigtigt ad. Serveres med det samme eller holdes varme til anden er færdig. Tips: Spises til Peking-and: |
|
Opskriften er vist 19508 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2010-07-11 22:12:04 Fordi de stammer fra et område der hedder Mandarin... anonym - 2007-08-12 17:46:14 hvorfor mandarin? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne