Kyllingecurry med kokos
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svampe lægges i en skål og dækkes med kogende vand. Trækker 20 minutter, eller til de er bløde. Afdryppes og hakkes fint.
Svampe, kyllingekød og ingefær røres sammen i en skål. Spiskefulde af farsen rulles til boller. Olie varmes i en tykbundet gryde; bollerne brunes for kraftig varme i 4 min, vendes ofte under stegningen. Tages op og afdryppes på køkkenrulle. Skær løg i både og kom dem i gryden; svitses for jævn varme i 2 minutter, eller til de er let brunede. Currypasta: Blend koriander, citrongræs, hvidløg, citronskal, chilier, gurkemeje og ekstra vand i food processor, til der ikke er klumper. Hæld currypasta i gryden til løgene. Svitses under omrøring i 2 min. Tilsæt kokosmælk, vand og fiskesauce. Bringes i kog under omrøring. Varmes dæmpes, tilsæt kødboller og kog retten i 20 minutter under låg, eller til saucen er jævnet. Rør basilikum i. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 114800 gange,
og udskrevet 1462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-10-12 18:50:32 Puha, jeg glæder til at vænnne mig til chili! :P Det er spicy men godt! Per - 2009-02-21 09:42:28 vi snød lidt og brugte 2 spsk. færdiglavet currypasta. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne