Krondyrmørbrad med bacon

Krondyrmørbrad med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortemørbrad

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :      Red :
Krondyrmørbrad med bacon, billede 4 Krondyrmørbrad med bacon, billede 1 Krondyrmørbrad med bacon, billede 2 Krondyrmørbrad med bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.krondyrmørbrad
100 g.smør
1 spsk.dijonsennep
300 g.bacon i skiver
 salt
 peber
 
400 g.gulerødder
400 g.selleri
200 g.porre
150 g.østershatte
 
Opskrift:
Kødet afpudses og brunes i smør. Herefter krydres med salt og peber. Tages af panden og trækker ca. 10 minutter. Kødet gnides i fransk sennep og de tynde baconskiver vikles omkring.

Grønsagerne renses og snittes og vendes i stegesmørret og lægges derefter i et ildfast fad.

Kødet lægges ovenpå og det hele steges i 30-40 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Kødet vendes når halvdelen af tiden er gået.

Serveringsforslag:
Kartoffelgratin





karakterer:
Opskriften er vist 130359 gange,
og udskrevet 4317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig nem ret, som kan tilberedes i god tid, smager rigtig godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager virkelig godt :P

  -   2005-01-01 01:01:01
Også rigtig god hvis man bruger lufttørret skinke istedet for bacon

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem tilberedning, ikke stressende, smager fantastisk.