Krondyrmørbrad med bacon
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortemørbrad Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet afpudses og brunes i smør. Herefter krydres med salt og peber. Tages af panden og trækker ca. 10 minutter. Kødet gnides i fransk sennep og de tynde baconskiver vikles omkring.
Grønsagerne renses og snittes og vendes i stegesmørret og lægges derefter i et ildfast fad. Kødet lægges ovenpå og det hele steges i 30-40 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Kødet vendes når halvdelen af tiden er gået. Serveringsforslag: Kartoffelgratin |
|
Opskriften er vist 130359 gange,
og udskrevet 4317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Vinter - 2005-01-01 01:01:01 dejlig nem ret, som kan tilberedes i god tid, smager rigtig godt Mudde - 2005-01-01 01:01:01 Smager virkelig godt :P PIV - 2005-01-01 01:01:01 Også rigtig god hvis man bruger lufttørret skinke istedet for bacon MOPET Madklub - 2005-01-01 01:01:01 Nem tilberedning, ikke stressende, smager fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne