Pebernødder med lakrids
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, hjortetaksalt og lakridsekstrakt blandes sammen. Fast, koldt smør eller margarine hakkes i.
Sukker og æg røres til æggesnaps, hvori fløden blandes. Melet samles med æggesnapsen, og dejen æltes godt sammen. Dejen trilles i fingertykke stænger, der skæres i små stykker og trilles til kugler. Bages i forvarmet ovn 10-15 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Tips: Den ubagte dej er fryseegnet 1 portion giver ca. 120 stk. |
|
Opskriften er vist 11681 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne