Steaks af rådyrkølle med Pærechutney og pebersauce
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresteak Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne krydres med rosmarin, hvid peber og olivenolie. De lægges i et fad og trækker gerne en dags tid eller min 2-3 timer.
Skalotteløg hakkes fint og sauteres i en gryde i lidt olie (at sautere er at stege ved høj varme, mens man omryster kraftigt ind imellem). Tilsæt tern af skrællede pærer og vend det godt rundt i gryden. Tilsæt farin og sidst balsamico. Lad denne kompot simre godt igennem, til den begynder at blive fast og smag til med citron, salt og evt. lidt sukker.
Kødet steges på middelvarm pande ca. 3-4 minutter på hver side og krydres med salt. Når bøfferne er faste i konsistensen, er de færdige og tages af panden. Lad dem lige trække under et klæde eller stanniol inden servering, mens du tilbereder saucen.
Kog panden af med cognac, pisk creme fraiche i og smag til med salt og peber. Serveres som sauce til retten.
Chutney af pærer kan serveres dertil kold eller varm og kan evt. laves i forvejen.
|
|
Opskriften er vist 17870 gange,
og udskrevet 522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det lyde lækkert med pærechutney, det vil jeg glæde mig til at prøve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne