Vildtgryde med Enebær
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i terninger og bland det med de knuste enebær og hvidløg og hæld rødvinen over.
Lad kødet trække i 1-2 døgn i marinaden. Tør kødet af med i rent viskestykke (køkkenrulle), brun det på en stegepande og læg det i en gryde. Skær baconen i små tern, hak løgene i mindre stykker og svits dem på panden. Svits også de rensede champignoner og kom det hele i gryden. Kog panden af med marinaden og hæld skyen over kødet. Tilsæt krydderier og lad kødet simre under låg i 1½-2 timer. Kødet skal være godt mørt. Serveres med brunede kartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 83861 gange,
og udskrevet 2496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2010-02-27 17:17:35 Brugte et stk rådyr-bryst, udbenede og tog hinder af, kogte vildtboullion på benene og skar kødet ud. Marinerede kun 5 t, og gav det et par timer i gryden (med boillon og rødvin.)Hundene er glad for benene, og vi nød vildt brystet, som jo ikke er det mest attraktive kød på dyret. ib nielsen - 2008-07-11 12:44:10 den er rigtig god., man kan også bruge ris/pasta woodman - 2005-01-01 01:01:01 prøv med kantareller - det giver en helt enestående smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne