Vildtterrine
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Indsendt : Red : |
|
|
Udben boven og befri kødet for sener. Skær bovkødet i centimeter store terninger. Rør fars af det hakkede svinesmåkød, æg, piskefløde, cognac, quatre épices, husblaspulver, salt og peber og vend dyrekødterningerne i farsen. Smør formen med smørret eller for den med de tynde spækskiver. Fyld farsen i formen og bank den let mod bordet, så farsen synker sammen. Lad den trække koldt mindst 2 timer, så krydderismagen fordeler sig og konsistensen bliver fastere. Sæt ovnen på 180° og sæt bradepanden ind, halvt fyldt af vand. Læg alufolie eller pergamentpapir over formen og sæt den i det forvarmede vandbad. Bag 1 time. Fjern låg, folie eller papir og bag terrinen yderligere 15-20 minutter, så dens overside bliver fast og får lidt farve. Stik i terrinen med en spids kniv; den skal komme tør op. Lad terrinen afkøle under let pres og stil den svalt til næste dag.
|
|
Opskriften er vist 23140 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne