Dyrekød stegt i gryde

Dyrekød stegt i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :     
Dyrekød stegt i gryde, billede 4 Dyrekød stegt i gryde, billede 1 Dyrekød stegt i gryde, billede 2 Dyrekød stegt i gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.dyrekød i tern
25 g.smør
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
2.5 dl.bouillon
1 dl.portvin eller sherry
 maizena
 
Opskrift:
Dyrekødet brunes i gryden i rigeligt brusende smør. Drysses herefter med salt og peber, og tilsættes bouillon samt knap 1/4 l fløde. Dyreboven steger over svag varme i ca. 1 1/2 - 2 timer.

Tag kødet op. Tilsæt saucen et lille glas portvin eller cherry, kog den lidt ind og jævn med maizena udrørt i fløde.

Tilbehør
Serveres med kogte ris og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 56030 gange,
og udskrevet 1568 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager bare rigtig godt.