Dyrekød stegt i gryde
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Kilde : Salling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dyrekødet brunes i gryden i rigeligt brusende smør.
Drysses herefter med salt og peber, og tilsættes bouillon samt knap 1/4 l fløde.
Dyreboven steger over svag varme i ca. 1 1/2 - 2 timer.
Tag kødet op. Tilsæt saucen et lille glas portvin eller cherry, kog den lidt ind og jævn med maizena udrørt i fløde. Tilbehør Serveres med kogte ris og flutes. |
|
Opskriften er vist 56207 gange,
og udskrevet 1569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (32 stemmer) |
|
Kommentarer bcm - 2005-01-01 01:01:01 Det smager bare rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne