Marinered dyrebov
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Indsendt : |
|
|
Marinaden koges og afkøles.
Kødet kommes i gryden og marineres i 3 dage, vendes af og til.
Efter 3 dage tages kødet op af marinaden og aftørres. 100 gr. små, lange strimler fersk flæsk stikkes i kødet i, ca. 3 cm afstand. Drysses med mel og kødet brunes i en stegegryde i olivenolie eller grisefedt. Når kødet er brun tilsættes bouillon, løg, selleri, porre, gulerødder, persillerod eller pastinak samt svampe. Kødet steges færdig ved ca. 160 grader. Kontroller saucen, kan evt. spædes op med bouillon. (Marinaden kan bruges, men der er en risiko at retten bliver for surt) Saucen sies, jævnes og tilsættes ¼ l fløde. Serveres med kartofler og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 30942 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer tanja - 2007-12-30 17:09:04 hmm.. jeg mangler en stegetid til dyret anonym - 2005-01-01 01:01:01 grillet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne