Rådyrgryde
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Denne gryderet bliver bedre af at blive tilberedt dagen før den skal spises, så smagen trænger ordentligt igennem.
Brun kødet godt tag det op. Gør det samme med grønsager og champignon. Læg kød og grønsager tilbage i gryden. Tilsæt knuste enebær, ca. 3 dl rødvin og vand, så det lige dækker kødet. Kog til kødet er knap færdig. Lav en jævning af 2 spsk. mel og lidt vand. Giv kulør med soja og smag til med salt og peber. Køl gryden hurtigt ned og opbevar den i køleskabet til næste dag. Varm den op næste dag og server med kogte kartofler. Tips: Skal retten serveres med det sammen sakl den koges helt mør, det tager et par timer. |
|
Opskriften er vist 88314 gange,
og udskrevet 3219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Palle Madsen - 2020-07-29 18:57:33 Utrolig lækker opskrift. Lidt dum opskrift, da en lille knoldselleri er et vidt begreb, jeg lavede den med en halv stor. Endte med at tilføre en oksebuillon og mere vand da den var blevet lidt for sød. Opskriften rækte til 6 personer i stedet for 4, så der er rigeligt mad. Kan klart anbefales Mia - 2007-11-15 16:42:37 Rigtig lækker opskrift, jeg puttede et par skefulde tyttebærsmarmelade i stedet for enebærene. og tilføjede i marizena madlavningsfløde. Super god ret.. ikke første gang vi laver den. sofii - 2005-01-01 01:01:01 mmm mums anonym - 2005-01-01 01:01:01 virkelig lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne