Isroulade
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Kør nødder og sukker i foodprocessoren til indholdet er næsten som mel.
Pisk hviderne meget stiver og vend sukker og nøddesukker i.
Beklæd en bradepande, 25*35, med bagepapir. Smør papiret godt med dulle og hæld dejen i.
Bag bunden i ca. 35 min. ved 160º.
Drys sukker på et ark bagepapir og vend den bagte bund ud på papiret.
Papiret løsnes fra den afkølede nøddebund. Isen stilles i køleskabet, til den kan skæres i skiver.
Bundens underside dækkes med skiver af is og rulles tæt sammen ved hjælp af bagepapir.
Pak rouladen ind i bagepapiret, læg den i en frostpose og frys den ned.
Når den tages ud af fryseren lægges den i køleskabet en halv timers tid, før den skæres i skiver.
Server med jordbærsauce til.
|
|
Opskriften er vist 33822 gange,
og udskrevet 791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Anne-Mette - 2011-10-05 11:13:39 Hvis du bager bunden i 35 minutter, som det står i opskriften, får du en sprød bund, der kan bruges til en skøn islagkage. Hvis den skal bruges til roulade skal den ikke være i ovnen så lang tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne