Is-roulade med hindbær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker tykt, pisk vandet i. Bland hvede- og kartoffelmel med hjortelaksalt, sigt og vend blandingen i dejen. Smør rouladeformen let, bred dejen heri og bag rouladen ved 200 grader, i 15 min. Vend formen over på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og lad rouladebunden stå, til den er afkølet.
Rul rouladebunden let sammen med papiret. Rul den ud igen, læg og smør isen - som ikke må være for hård- i et jævnt lag over 3/4 af kagebunden. Drys hindbærrene på og rul dejen fast sammen på den brede led til en tyk roulade, der pakkes i plastpose og lægges i fryseren mindst 4 timer. |
|
Opskriften er vist 22277 gange,
og udskrevet 461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer roulade pigen - 2011-02-16 11:31:26 hej kanon opskrift, det smager mega godt hvis man tager noget browni is og hælder lidt rigtig kakao i for at gi smag og til sidt vender man lige blå bær i mums. det smager frisk og helt vildt godt. PRØV DET KÆRLIG HILSEN ROULADE PIGEN |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne