Is-roulade med hindbær

Is-roulade med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
125 g.sukker
1 spsk.koldt vand
50 g.hvedemel
50 g.kartoffelmel
0.5 tsk.hjortetaksalt
 
 Fyld:
0.75-1 l.blød vanille- eller nougatis
200 g.friske eller frosne let optøede hindbær
 
 Pynt og servering:
 Sigtet flormelis
 friske bær
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker tykt, pisk vandet i. Bland hvede- og kartoffelmel med hjortelaksalt, sigt og vend blandingen i dejen. Smør rouladeformen let, bred dejen heri og bag rouladen ved 200 grader, i 15 min. Vend formen over på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og lad rouladebunden stå, til den er afkølet.

Rul rouladebunden let sammen med papiret. Rul den ud igen, læg og smør isen - som ikke må være for hård- i et jævnt lag over 3/4 af kagebunden. Drys hindbærrene på og rul dejen fast sammen på den brede led til en tyk roulade, der pakkes i plastpose og lægges i fryseren mindst 4 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 22277 gange,
og udskrevet 461 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-16 11:31:26
hej kanon opskrift, det smager mega godt hvis man tager noget browni is og hælder lidt rigtig kakao i for at gi smag og til sidt vender man lige blå bær i mums. det smager frisk og helt vildt godt. PRØV DET KÆRLIG HILSEN ROULADE PIGEN