Krokaner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Havregryn, farin, smør og sirup røres sammen, æltes og rulles ud i 2 stænger med en diameter på 3 cm. De pakkes i stanniol og lægges i køleskabet i mindst 1 time.
Med en skarp kniv skæres hver stang i 15 skiver, anbringes med god afstand på en bageplade med bagepapir. De vil løbe ud til ca 8 cm i diameter. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca 8 minutter. De skal stå på pladen, til de er halvkolde, da de er meget sprøde og nemt knækker. Ved serveringen lægges de sammen 2 og 2 med flødeskum tilsat vanille |
|
Opskriften er vist 14999 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne