Krydret flankesteg
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Rør olie, citronsaft, krydderi, hvidløg og peber sammen og pensl marinaden på kødet. Lad det trække køligt 3-4 timer. Varm en stegepande godt op med lidt olie. Drys kødet med salt og steg det i 7-8 min. På hver side ved middelvarme. Tiden afhænger af stegens tykkelse, og hvor rødt det skal være. Tag stegen af panden og pak den i alufolie. Skær kødet i tynde skiver og spis med kartofler, små løg og små champignoner ristet på panden. |
|
Opskriften er vist 40863 gange,
og udskrevet 838 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Palle - 2020-09-24 08:44:10 Stegen skal være meget tyk, hvis 7 -8 min. Steger den max. 3-4 min hver side. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne