Bananbrød med Nødder
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Tilsæt ingredienserne i samme rækkefølge son vist ovenfor, eller følg rækkefølgen der er anbefalet i maskinens manual. Dejen er ret klistret, tilsæt ikke mere mel. Dette brød er herligt når det er frisk med en kop te eller kaffe, men det er også godt ristet.
|
|
Opskriften er vist 16664 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Tine - 2010-04-20 11:58:28 Hvis 11,8 g tørgær er = 50 gram almindelig gær (som der står på pakken), så er 10 gram tørgær vel ikke = 20 gram almindelig..? hanne - 2010-01-10 14:25:15 har udskiftet de 195 gr. vand med 2 dl. samt de 10 gr. tørmælk med 2 dl. mælk. bagt bollerne efter 1/2 times hævning og pensling med kaffe i ca. 15-20 min. ved 200 gr. Rigtig gode boller! anonym - 2007-01-23 16:40:48 Skal det hæve? anonym - 2007-01-23 16:40:31 Hvor længe skal det bages og ved hvilken temperatur? anonym - 2005-01-01 01:01:01 bagetid ? grader? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne