Gulerodskage fedtfattig
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser blandes godt sammen - eventuelt med røremaskine eller håndmikser - brug dejkrogene. Hældes i en lille bradepande eller en springform foret med bagepapir.
Bages i en time ved 175 grader.
|
|
Opskriften er vist 34211 gange,
og udskrevet 990 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Lena Jensen - 2021-01-30 19:31:01 Den bedste opskrift jeg har brugt den er nem at lave Lise Lotte - 2012-09-17 15:06:40 Har ikke læst alle kommentarerne så ved ikke om det er blevet sagt før, men det er Anne Larsens opskrift! Kan dog ikke huske hvilken bog.. Køkken-kristine - 2009-08-26 15:06:28 er der forskel på hvidt-og rørsukker, eller kan jeg bare bruge hvidt sukker? anonym - 2009-08-26 15:05:16 Jeg synes at den lyder rigtig god, men er der egentlig forskel på rør-og hvidt sukker?? bysvend - 2009-02-02 22:06:28 Følg opskriften, og få jordens mest skuffende og kedelige kage. Kagen blev 2 cm høj, klæbede til ALT og var utrolig tung at spise! Det endte med at den blev kylet ud!! Forstår ikke hvordan andre kan få gode kager ud af denne opskrift. Jeg er langt fra uerfaren mht. bagning, så det er ikke mig der har lavet en fejl. Følg venligst en af de andre opskrifter, hvor æggehviderne evt. skal røres til en luftig masse. Lad være med at spilde dine råvarer på denne kage! Maria - 2008-03-08 22:23:56 Er der nogen der ved hvorfor der skal både bagepulver og natron i? Har de ikke samme funktion? annette - 2005-01-01 01:01:01 Super god kage også dagen efter. Jeg overvejer dog at prøve med noget mindre sukker eller diabetis sukker da sukker det jo heller ikke er sund med for meget dempsey - 2005-01-01 01:01:01 den er fin nok, men den mangler den klassiske nøddeagtige smag man får ved solsikkekerner eller alm nødder, ellers godt Tigermouse - 2005-01-01 01:01:01 Smager meget godt, men er lidt gummiagtig i konsistensen... Tabita - 2005-01-01 01:01:01 dette er en rigtig lækker og fugtig kage, som alle kan lide. Den er ekstra lækker serveret med lidt A-38 ved siden af!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne