Wok med strimler af kalvekød
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveyderlår Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl først alle grønsagerne.
Snit så springløgene, nip spidserne af bønnerne og skær de to chilier i tynde strimler efter at have skrabet kernerne ud.
I en wok eller støbejernsgryde opvarmes olien til en ganske høj temperatur. Kom kødstrimlerne i og rist dem i et minut. Rør karrypastaen i og tag derefter det hele op og læg det i en skål eller på et fad. Kog nu jasmin-risene i en gryde som angivet på emballagen. Så kommes springløgene, babymajsene, de nippede bønner og de strimlede chilier ned i wokken. Lad det lige riste nogle sekunder og kom så kokosmælken ved. Lad det simre i 5 minutter, hvorefter fishsaucen tilsættes. Kom kødstrimlerne tilbage i wokken, tilsæt bønnespirerne og frisk koriander. Server retten rygende varm direkte fra wokken og giv de kogte jasminris til. |
|
Opskriften er vist 60640 gange,
og udskrevet 1646 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-10-18 18:13:54 Steg kødet af flere gange, så undgår du at kødet afgiver så meget væde at varmen går af wokken og kødet i stedet bliver kogt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne