En fræk sandwich med kalvekød
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Skær først kødet i tern på ca. 5x5x5 cm.
Skræl gulerødder, persillerødder og fennikel og skær dem i ca. 2 cm. tykke skiver.
Varm olien i en tykbundet gryde og brun kødtern og grønsagsskiver heri.
Kom tomatpure, peberkorn og timiankviste ned i gryden og hæld vand ved så kød og grønsager er dækket. Lad så det hele stå og simre i 1-1½ time. Når tiden er gået, fiskes timiankvistene og de hele peberkorn op af gryden. Med en gaffel moses kødet og grønsagerne sammen med den væde der er tilbage i gryden, husk at skumme fedtet fra først. Smag retten til med salt og groftkværnet peber. Anret så en passende mængde kød/grønsagsmos på en skive sandwichbrød evt. med et salatblad under og læg en skive sandwichbrød over. Man kan også servere frisk salat til. |
|
Opskriften er vist 17672 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne