Saltimbocca alla romana
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Escalopes Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg de 8 skiver tyksteg ud på et skærebræt. Kom så en skive parmaskinke og et friskt salvieblad på hvert stykke og hold sammen med en tandstikker.
Varm lidt olie på en stegepande og steg kødet et par minutter med kødsiden nedad, altså den side hvor der ikke er skinke. Drys melet over kødet og hæld hvidvinen ned i stegepanden. Lad nu det hele simre i 2 minutter, rør så smørret i. Lad det simre 1 minut mere og smag til med salt og peber. Kog pastaen som angivet på emballagen. Tilbered den dybfrosne spinat som angivet på embalagen, gerne i en sauterpande. Når spinaten er klar vendes den kogte pasta i og serveres til saltimboccaen. |
|
Opskriften er vist 44229 gange,
og udskrevet 1245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer KP - 2013-10-24 00:02:26 Pasta er altid en ret for sig selv i Italien, spises ALDRIG som tilbehør. En grov kartoffelmos passer bedre til Saltimbocca mini me - 2012-06-20 15:37:46 man plejer at få katofler til SALTIMBOCCA ALLA ROMANA Mig - 2005-01-01 01:01:01 Hvis der tilsættes emmentalerost i stave i "pakkerne" er det bare UMS |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne