Skagens natmad (Skaldyr under dyne)

Skagens natmad (Skaldyr under dyne), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Skiverfranskbrød eller toast
 Sød sennep
125 g.Mayonnaise
 Karry
 Smør
160 g.Rejer
3 Æggehvider
 
Opskrift:
Smør franskbrød eller toast med smør og et tyndt lag sød sennep. Fordel rejerne på brødene. Pisk æggehviderne stive og rør dem med mayonnaise. Smag til med karry og sød sennep. Fordel mayonnaise massen over alle brødene. Bag dem midt i ovnen i ca. 10-12 min. ved 225 grader til mayonnaisemassen ligesom krakelerer.

Den søde sennep kan erstattes af alm. sennep. Skift evt. rejerne ud med jomfruhummerhaler eller krabbekød. Skinke eller asparges kan også bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 40996 gange,
og udskrevet 848 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-11 12:28:04
Syntes det smager meget dårligt. Kan ikke anbefales :-(

  -   2008-07-21 18:10:57
Det smager fantastisk - specielt med skinke og asparges. Meget uenig med Morten!

  -   2005-01-01 01:01:01
aaaddd hvor det smagte aldrig har jeg smagt noget lignende.afskyeligt!