Skagens natmad (Skaldyr under dyne)
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smør franskbrød eller toast med smør og et tyndt lag sød sennep. Fordel rejerne på brødene. Pisk æggehviderne stive og rør dem med mayonnaise. Smag til med karry og sød sennep. Fordel mayonnaise massen over alle brødene. Bag dem midt i ovnen i ca. 10-12 min. ved 225 grader til mayonnaisemassen ligesom krakelerer.
Den søde sennep kan erstattes af alm. sennep. Skift evt. rejerne ud med jomfruhummerhaler eller krabbekød. Skinke eller asparges kan også bruges. |
|
Opskriften er vist 41114 gange,
og udskrevet 849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens - 2011-01-11 12:28:04 Syntes det smager meget dårligt. Kan ikke anbefales :-( Kristina - 2008-07-21 18:10:57 Det smager fantastisk - specielt med skinke og asparges. Meget uenig med Morten! morten - 2005-01-01 01:01:01 aaaddd hvor det smagte aldrig har jeg smagt noget lignende.afskyeligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne