Skinkelasagne med tomatlåg
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
|
|
Olien varmes på panden og kødet brunes heri. Tilsæt 1 skiveskåret porre. Tomatkoncentrat og vand tilsættes sammen med krydderierne. Lad saucen koge i 5 minutter.
Æg og yoghurt piskes sammen og smages til med krydderierne. Plader og skinkesauce lægges lagvis i et ovnfast fad. Æggeblandingen hældes over. Skiveskårne tomater lægges øverst og de pyntes med toppe af mozzarella og et drys paprika. Bages i oven ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Serveres med dampet broccoli og flutes. |
|
Opskriften er vist 13684 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Karen - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare så super god!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne