Kinesergryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 159962 gange,
og udskrevet 2438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2013-11-20 07:43:11 Det er ligesom abehjerne ikke består af abehjerne.. Nogle gange kalder man en ret noget sjovt, særligt for at børn gider spise det ;) Og er navnet ikke ligemeget? Kenneth - 2013-10-19 13:16:43 Jeg tænkte også lige på hvad det er der gør den kinesisk?? :) Den burde nok hedde noget andet :p Julie - 2013-04-05 05:57:43 Hvad gør den til kinesisk? der er da ingen kinesiske ingredienser i? AnnJenn - 2005-01-01 01:01:01 Smager godt, det ku' virke som om der var noget der manglede- prøv med salat... SS - 2005-01-01 01:01:01 brugte flere ris og porrer. Dorthe T - 2005-01-01 01:01:01 det er rigtig godt, selv børnene er vilde med det. Maouda - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig en lækker ret. John - 2005-01-01 01:01:01 prøv at komme dobbelt så mange ris i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne